Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (3.17 secunde)
Marius Manole, cel mai iubit actor al generatiei tinere, si-a demonstrat CLASA pe 1 mai, la concursul de dans de la PRO TV.
Manole a castigat finala show-ului ProTV Finala UITE CINE DANSEAZÄ‚! a avut loc luni seara, 8 mai, la Pro tv.
Gazda evenimentului a fost si la aceasta editie, Geanina Ilies. ... In cadrul Galei Eva.ro din acest an, un juriu format din patru personalitati publice, a decis care sunt vedetele castigatoare la cele 15 categorii. ... Castigatorii serii la cele 15 categorii au fost:
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE. ... Panagiotis Vogiatzis m-am programat la interventie.
Indragitul artist Aurelian Temisan a postat pe pagina sa de facebook cateva fotografii de la un botez unde artistul si sotia sa, actrita Monica Davidescu, au fost nasii unui baietel.
Pe site-ul ProTv a aparut un articol intitulat: ... Mentionam ca am luat parte la acest eveniment si am schimbat cateva cuvinte si cu dl Andrew Noble, ambasadorul marii Britanii in Romania, un barbat extrem de agreabil si comunicativ.
Site-ul Pro Tv publica o stire la rubrica Divertisment, cu titlul: ... De asemenea, Alice Goodwin a adaugat, drept comentariu, la fotografie: ... protv.ro)
ProTV: ... Conform Mediafax, estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica. ... Deci de exemplu, daca tu ai cumparat excursia de la o agentie din Soveja, primul pe care-l dai in judecata este agentia din Soveja, de unde ai cumparat.
Medicii incurajeaza femeile care au in familie cazuri de cancer la san sa ia preventiv un medicament pentru a reduce riscul aparitiei bolii. Potrivit specialistilor de la Institutul National de Sanatate, studiile au demonstrat ca dupa cinci ani de tratament cu Tamoxifen riscul de imbolnavire s-ar reduce la jumatate.
Unii au vrut sa fie siguri ca isi tin "inamicii" la distanta si au facut zarva mare. ... Oamenii au adus licori aromate din pivnite si au facut peste la gratar si mamaliga.
ProTV: ... "Cafeaua creste capacitatea de memorare si concentrare, imbunatateste performantele fizice si rezistenta la efort, creste tonusul organismului si ne face mai 'destepti'", a dezvaluit Mihaela Bilic.
Este licentiata in Filologie la Universitatea Bucuresti, specialitatea Romana -secundar Franceza si absolventa a Institutului de Teologie Romano-Catolica Bucuresti. Scrie la Jurnalul National neintrerupt din 2004 pana azi. A mai scris la Privirea, Ora, Oameni in top si la multe alte publicatii.
Marele aport la tot acest calvar pe care-l traverseaza tanara violata l-au avut doua mame. ... Intr-o filmare a ProTV, fata a spus ca nu poate sa iasa din casa de teama ca lumea nu intelege a cui este vina.
ProTv informeaza: ... Inca din 1975, fundatia Hermann Ehlers marcheaza prin acest eveniment contributia personalitatilor politice la promovarea libertatii si democratiei.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru protv.ro, Alice Peneaca a facut cateva precizari legate de divortul sau de cunoscutul regizor. ... Am divortat la tribunal, a fost si el de acord cu divortul.
20 de ani, în oraşul de la malul Dunării. ... Proaspăt decuplat de la psihoza aviară ... ProTv.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Aurora, Calin si Mara Hodut se intorceau de la mare.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
google-analytics.com